Izvor: Kurir.rs
29.06.2022 u 14:58
0

NEMILA SITUACIJA JOJ JE IZ KORENA PROMENILA ŽIVOT: Ćerka Aleka Boldvina otkrila da je SILOVANA u detinjstvu!

Naslednica čuvenog glumca Aleka Boldvina Ajrlend sa pratiocima na „Tik Toku“ podelila je koja nemila situacija ju je potpuno slomila. 

To je promenilo tok mog života, priznala je ćerka Aleka Boldvina (64) koju je dobio u braku sa Kim Besindžer, Ajrlend Boldvin (26) na TikToku. Kasnije u životu je i abortirala.

OPAKA BOLEST JU JE RAZARALA 6 GODINA: Preminula poznata voditeljka u 40. godini, njena priča će vas slomiti!

Godinama nikome nije rekla za incident, osim medicinskoj sestri koja ju je pregledala.

– Čuvala sam tu tajnu u sebi godinama, a budući da jesam, nanela je mnogo bola meni i ljudima koje volim – izjavila je Ajrlend pa dodala kako je u to vreme puno pila i išla po žurkama:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

– Bila sam u nasilnim i toksičnim vezama i prijateljstvima. Uglavnom sam činila sve što sam mogla da bih sebi odvratila pažnju.

Videti toliko drugih hrabrih žena koje dele svoje priče, kaže, navelo ju je na razmišljanje kako bi izgledao njen život da je ostala trudna.

– I da sam morala odgajati bebu tokom svega kroz što sam prolazila u to vreme. Imajte na umu, imam medicinske resurse, novac i podršku kojoj mnoge žene nemaju pristup – rekla je ona.

Kasnije u životu je, kaže, neočekivano zatrudnela sa svojim dečkom:

– On mi je prilično jasno dao do znanja da nikada nije želeo decu ili brak. Odabrala sam abortus jer znam tačno kakav je osećaj roditi se između dvoje ljudi koji se mrze – priznala je i dodala da je odabrala sebe:

– I opet bih izabrala sebe. To je tvoj život, to je tvoj izbor.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter