Izvor:
27.11.2018 u 11:18
0

NIJE ŠTEDELA REČI: Dara Bubamara ocenjivala stajling ljutih rivala – Seke Aleksić i Vlada Georgijeva! (VIDEO)

Redovna rubrika emisije "Glamur" je "Modni žiri", a u ulozi modnog kritičara našla se poznata pevačica Dara Bubamara.

Novosadska pevačica u poslednje vreme na meti ljubomornih kolega, pa samim tim nije se libila da najstrože oceni njihov modni izbor.

Prva na listi našla se do juče njena dobra drugarica, a danas ljuta protivnica Seka Aleksić. Poznato je da atraktivna olkerka na svom Instagram profilu redovno izbacuje odevne kombinacije, a ekipa "Glamura" želela je da čuje mišljenje na sledeći stajling:

Sledeća za ocenjivanje bila je Jelena Karleuša, za koju važi pravilo da retko omaši modnu kombinaciju. Dara je ocenila svoju novu najbolju drugaricu, sa kojom planira i duet, i ovoga puta bila je surovo iskrena:

Za sam kraj "Modnog žirija" ostavili smo poznatog crnogorskog kantautora, Vlada Georgijeva, sa kojim je pevačica već neko vreme na ratnoj nozi.

– Katastrofa, užas, nikako mi se ne sviđa" – bili su samo neki od komentara novosdaskog zvrka, a kome je udalila reči hvale, a koga je iskritikovala na najgori način, pogledajte u videu ispod:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter