Izvor: KURIR
24.03.2022 u 13:42
0

NIKAD VIĐENA FOTOGRAFIJA BORE TODOROVIĆA! Žika objavio fotku oca iz mlađih dana i svi su oduševljeni! (FOTO)

Glumac Srđan Žika Todorović na svom Instagram profilu objavljuje veoma zanimljive fotografije, a neretko izazove i veliko divljenje pratilaca jer je uspeo da napravi pravu malu riznicu uspomena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

On objavljuje fotke iz prošlosti, što svoje, što porodične i svi se uvek oduševe jer tako dobiju uvid u nešto mnogo intimnije.

Žika je ovog puta objavio fotografiju svog oca Bore kao dvadesetogodišnjaka.

– Bora kao dvadesetogodišnjak. Moderna frizura – napisao je Žika uz em otikon srca.

Pratioci nisu krili emocije, a među njima se našlo i nekoliko poznatih kolega koji nisu skrivali simpatije zbog Borine fotografije iz mlađih dana, a mnogi su napisali da njih dvojica neverovatno liče.

Legendarni glumac Bora Todorović rođen je 5. novembra 1929. a napustio nas je 7. jula 2014. godine. Bez obzira na to da li ga volite kao Jakovljevića u „Balkanskom špijunu“, Pika u „Balkan Ekspresu“ ili Đenku u „Maratoncima“, sve njegove replike se i dalje sa istim žarom citiraju.

Inače, Bora je „kriv“ što je Žika postao glumac.

– Kada sam bio u vojsci Bora je svratio u posetu, doneo mi tekst i rekao: „Imaš nedelju dana da naučiš tekst i doći ćeš u Beograd da polažeš prijemni na akademiji. Uostalom i ako ne položiš imaćeš nedelju dana slobodno“. Znam da nije bio oduševljen idejom da budem bubnjar, baraba kako je on to govorio. Tako sam postao i glumac, a za ono drugo već ne znam – napisao je Žika Todorović na društvenoj mreži.

Podsetimo, Srđan Žika Todorović je upisao Fakultet dramskih umetnosti, gde je studirao u takozvanoj „turbo klasi“ sa Draganom Bjelogrlićem, Vesnom Trivalić, Miloradom Mandićem Mandom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73

„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter