Izvor: HappyBSC
29.08.2020 u 16:53
0

NIKADA ISPRIČANA ŽIVOTNA PRIČA VODITELJE JOVANE JEREMIĆ ZBOG KOJE ĆE PLAKATI CELA SRBIJA! (VIDEO)

Jovana Jeremić je jedno od vodećih i najomiljenijih Tv lica Happy televizije koja je popularnost stekla vodeći rijaliti šou,a sada vodeći jutarnji progaram koji beleži rekordere gledanosti.

PROČITAJTE JOŠ…

JEZIVO: Na društvenim mrežama OSVANULE NOVE PRETNJE Vučiću!

OD PRVOG SEPTEMBRA NOVI ZADATAK ZA OKO SOKOLOVO: Još 28 ulica biće pokriveno

Beograd SE DELI na 6 ZONA! Najavljene KAZNE za kršenje OVIH pravila!

VUČIĆ PORUČIO DA NEMA VIŠE ĆUTANJA: Evo ako su članovi DS-a hteli da unište Telekom

Jovana je odrasla u Ljigu i uvek se izdvajala od drugih jer je bila najbolji učenik i đak generacije.

Svoje detinjstvo je provodila učeći, nemajuć ni malo slobodnog vremena i sve to da bi osvajala nagrade na republičkim takmičenjima, i ako je bila najbolja  preživela je ogromne traume od direktora osnovne škole u koju je išla , a kasnije i veliko šikaniranje kao i  vršnjačko nasilje drugara iz odeljenja.

PROČITAJTE I OVO…

STRAVIČNA NESREĆA: Tri osobe poginule u sudaru!

UŽAS! Uhapšen otac (48) zbog sumnje da je OBLJUBIO SVOJU ĆERKU (14)! Lekari POTVRDILI odnos

Pokrenut STEČAJNI POSTUPAK: Tramp na IVICI DA IZGUBI HOTEL!

HOROR KOD POŽAREVCA: Tinejdžer (16) preminuo nakon jezive TRAGEDIJE

Jovana je oduvek bila veliki borac i imala je samo jedan cilj a to je da bude najbolja zato napušta  svoj rodni grad i prelazi u Beograd gde je od 0 stvarala svoj medijski i materijalni kapital.

Lea  je kruna njene ljubavi sa političarem Vojislavom Miloševićem ali ona za sebe smatra da nije dovoljno dobra majka jer ne posvećuje dovoljno vremena svojoj mezimici zbog posla kojim se bavi.

Emisija uz koju će plakati cela Srbija, a o  kojoj ce se u ponedeljak najviše pisati možete pogledati u nedelju od 19:55h na Hepi televiziji u Glamur specijalu čućete nikad ispričanu emotivnu i potresnu ispovest Jovane Jeremic!!!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter