Izvor: Alo
31.07.2024 u 11:49
0

NOVI SKANDAL POTRESAO BRITANSKU MONARHIJU: Otkriveno da nedostaju fotografije Megan Markl

Dok je izložba privukla veliku pažnju posetilaca svojim neobjavljenim fotografijama kraljice Elizabete II i princeze Margaret, posetioci su bili iznenađeni što nisu mogli da pronađu slike Megan Markl ili njene dvoje dece

Haos oko Megan Markl i prica Harija, i njihovog odnosa sa porodicom ne jenjava.

POZIVAŠ NA RAT SMEĆE JEDNO: Društvene mreže se usijale nakon objave albanske pevačice

Novi skandal koji potresa britansku monarhiju uključuje iznenađujući propust u kraljevskoj galeriji, gde je otkriveno da nedostaju fotografije Megan Markl.

Galerija, koja je deo kraljevskih poseda i nalazi se pored Bakingemske palate, trenutno prikazuje izložbu pod nazivom „Kraljevski portreti: vek fotografije“. Dok je izložba privukla veliku pažnju posetilaca svojim neobjavljenim fotografijama kraljice Elizabete II i princeze Margaret, posetioci su bili iznenađeni što nisu mogli da pronađu slike Megan Markl ili njene dvoje dece, princa Arčija i princeze Lilibet.

Ministarstvo sigurnosti je objasnilo da razlog tome leži u činjenici da Royal Collection Trust, koji upravlja kraljevskom kolekcijom, trenutno ne posjeduje fotografije Megan Markl.

Fotografije kraljevske porodice ne postaju deo zbirke automatski; obično ih doniraju fotografi ili se posebno naručuju.

Izložba s kraljevskim portretima sadrži pet fotografija princa Vilijama, dok nedostaju slike vojvode od Saseksa u odrasloj dobi, s izuzetkom jedne iz 1994. godine koju je snimio Džon Svanel, prikazujući mladog princa Harija kako se smeje sa svojim bratom Vilijamom i majkom princezom Dajanom.

Važno je napomenuti da kraljevska kolekcija nije u vlasništvu kralja Čarlsa, već je „u poverenju“ za „njegove naslednike i naciju“.

Otkriveno koliko para zarađuju članovi kraljevske porodice

Britanska kraljevska porodica privlači pažnju javnosti svojim kompleksnim finansijskim modelom i izdašnim prihodima. Kraljica Elizabeta II ostavila je za sobom nasledstvo vredno više od 400 miliona dolara, dok je ostatak porodice takođe na značajnim finansijskim izvorima.

Kraljevska porodica je jedna od najbogatijih plemićkih porodica na svetu i njihova finansijska situacija dugo je bila tema spekulacija. Međutim, nedavni izveštaji su otkrili neke detalje o zarađivanju pojedinih članova porodice. Na primer, princ Vilijam je za finansijsku godinu 2023-2024 zaradio više od 23 miliona funti od imanja u Vojvodstvu Kornvol koje je nasledio od oca, kralja Čarlsa, 2022. godine. Osim toga, Vilijam je dobio i titulu Vojvode od Kornvola i preuzeo je ulogu Pokrovitelja fudbalskog saveza.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter