Izvor: HappyBSC
05.07.2022 u 14:25
0

OGROMNA TUGA U DOMU POZNATE GLUMICE: Marija Petronijević se potresnom porukom oprostila od najveće podrške! (FOTO)

U porodičnom domu šarmantne glumice Marije Petronijević zavladala je ogromna tuga i bol, s obzirom na to da je iznenada izgubila svoju najveću podršku – majku

Putem društvenih mreža želela je da obavesti pratioce, prijatelje i kolege šta se dogodilo, a potom je istakla i kada će biti sahrana. 

Marija Petronijević i njena sestra liče kao jaje jatetu!

– Moja i Sanjina mama, Milijina žena, Dulova sestra, baka, ujna, strina, tetka. Preminula je. U skladu sa tradicijom i običajima, biće sahranjena sutra 06.07.2022. na okalnom groblju. Hvala ti majko za sve – napisala je glumica s ogromnim bolom. 

Podsetimo, lepa dramska umetnica pre nekoliko godina vratila se svom porodičnom domu u selu Visibaba, gde je otpočela privatan biznis, napravila poljoprivredno gazdinstvo, kupila životnje i  zemlju, te je danas sama svoj gazda, a usevi su sve bolji i bolji. Poslednje dane provela je uz majku i najmilije, a posebno joj je drago da je baka mogla da uživa u unuku.

– Poljoprivreda, sušta suprotnost od glume – izuzetno je teško. Nekada se desi da od milion saveta ne znate koji je pravi, a pogrešan put, što znači izgubljena godina. Kako proceniti ko je stručan, a ko nije, jer diploma i zvanje nažalost nužno ne znače i znanje. Izloženost javnoj kritici, pa i pohvali u mom slučaju je velika. Pojedine aktivnosti koje sprovodim učinila sam javnim. Ideja mi je da pustim strim uživo 24 sata, i učinim dostupnim javnosti život jednog poljoprivrednika. Dobra okolnost sa biljkama i životinjama je što sa njima nema laži, i skrivenih namera. Najveći izazov je postići lično zadovoljstvo – rekla je medijima. 

Marijina majka poslednje dane provela je uz najmilije, a posebno joj je drago da je baka mogla da uživa sa unukom. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter