Izvor: ALO
05.11.2021 u 15:14
0

ONA MU JE NAJVEĆA PODRŠKA! Marinko Rokvić je teško bolestan, a ovako izgleda njegova voljena! (FOTO)

Zajedno su trideset godina, a Marinko ima i vanbračnog sina

PROČITAJTE JOŠ:HOLIVUDSKI GLUMAC JE POZVAO NA VEČERU, A ONA GA ODBILA! Nina Badrić otkrila šta je rekla njegovom asistentu, kako bi ga oterala od sebe!

Pevač Marinko Rokvić se već neko vreme bori sa bekterijom koja mu je napala organizam, a kolege su zabrinute za njegovo zdravstveno stanje jer im se pevač ne javlja na telefon.

PROČITAJTE JOŠ:NIKOLIJA PROGOVORILA O RELJINOJ PREVARI: „Ne želim da razmišljam o tome, odlepila bih!“

Inače, Marinko Rokvić važi za vrsnog pevača, ali i porodičnog čoveka koji je 30 godina u braku sa prelepom suprugom Slavicom sa kojom ima sinove Nikolu i Marku.

Rokvić je prethodno bio u vezi sa Milom sa kojom ima vanbračnog sina Darija i kojeg je i njegova porodica prihvatila.

U jednom trenutku svi su pričali da se Marinko i Slavica razvode, a njihov sin Nikola je o tome rekao:

– Toliko godina se bavim ovim poslom da sam oguglao na takve stvari! Hvala Bogu, moji roditelji su dobro i srećni su zajedno! Senzacionalizam i priče poput takvih su zanimljive ljudima… – rekao je Rokvić. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter