Izvor: ALO
03.01.2022 u 16:51
0

OTKRILA SVOJU PRIVATNOST! Nada Macura ispričala svoje intimne snove!

Nada Macura dodala je da je ovaj san bio iracionalan, kao i da sigurno ne bi na televiziji pričala o svojoj intimi

Najpoznatija doktorka u Srbiji Nada Macura govorila je o tome kako je protekla Novogodišnja noć, svojim željama za Novu godinu, ali i o tome šta je noćas sanjala, pa je sve lepo razgalila time.

– Novogodišnja noć je protekla relativno mirnije. Nije bilo nekih spektakularnih dešavanja – rekla je Macura.

Na pitanje šta je poželela za Novu godinu Nada Macura ističe da je najvažnije zdravlje:

– Svi me pitaju šta sam poželela za Novu godinu. Pre svega zdravlje sebi i celoj naciji – rekla je doktorka Nada Macura.

A onda je progovorila o snu, koji je noćas sanjala.

– Noćas sam sanjala da sam raskinula sa jednim prijateljem. Da sam došla ja lično da kažem da raskidamo i da je gotovo – rekla je Nada Macura, a na pitanje da li su raskinuli Macura je rekla da je očigledno da u snu jesu.

Nada Macura dodala je da je ovaj san bio iracionalan, kao i da sigurno ne bi na televiziji pričala o svojoj intimi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter