Izvor: KURIR
12.11.2021 u 15:29
0

OTKRIO DETALJE OPERACIJE: Zoran Kalezić vodi borbu sa teškom bolešću, a oglasila se i njegova koleginica!

Zoran je odlučio da ga operišu naši stručnjaci, a ne strani.

PROČITAJTE JOŠ„VOLIM MOG MATEJU, ŽELEO BIH DA SE POMIRIMO“: Jovan Marić se slomio dok je govorio o sinu koji hoće da ga izbaci iz stana!

Zoran Kalezić spreman je za operaciju pluća koja je zakazana za sledeći utorak u Crnoj Gori i nada se najboljem. Ovaj vrsni pevač narodne muzike u razgovoru za medije kaže da veruje lekarima i strpljivo čeka da sa svojom porodicom i poštovaocima podeli lepe vesti.

PROČITAJTE JOŠ„MOMENTI KAO OVI“: Bojana Rodić podelila emotivne trenutke sa Mirkom i bebom! (FOTO)

-Trenutno je takva situacija da mi nije lako da pričam o tome kroz šta prolazim. Drago mi je da ima dobrih ljudi i da pitaju za moje zdavlje, ali eto videćemo u utorak šta će biti. Odlučio sam da se operišem ovde jer ja sam narodni umetnik i smatram da naši lekari najbolje rade. Sa tim ljudima sam ja odrastao, odlično ih poznajem i siguran sam da će me operisati sa dušom i emocijom. Nije da ne verujem stručnjacima u svetu, ali ja izuzetno poštujem naše stručnjake. Čućemo se sledeće nedelje, i želim vam sve najbolje – optimistično je rekao Kalezić.

Njegova prijateljica i koleginica Lepa Lukić kaže da se moli za zdravlje svog kolege i prijatelja.

– Kada smo se pre izvesnog vremena čuli Zoran mi je rekao da mora da operiše prostatu. Nisam znala da ima rak pluća. Je l to može da se operiše. Moram da ga zovem, da mu poželim sve najbolje i da ta intervencija prođe kako treba. Ja njega mnogo volim i evo sad idem da ga pozovem – rekla je Lepa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter