Izvor: 24SEDAM
27.09.2024 u 22:50
0

OTKRIVENO DA JE BRITNI SPIRS POVEZANA SA DIDIJEM: „Sarađivali su!“

Njen tim istražuje dokaze!

Reper Šon Didi Kombs nedavno je uhapšen i trenutno se nalazi u pritvoru na Menhetnu. U javnosti se već nekoliko dana pojavljuju uznemirujući detalji o njegovom privatnom životu.

Istovremeno, sve više se govori o njegovom krugu prijatelja , među kojima ima mnogo poznatih ličnosti, a otkrivene su i veze sa pojedinim zvezdama sa kojima nije bio blizak.

Nedavno je otkrivena veza između Didija i Britni Spirs. Kompanija koja radi kao menadžer poznatim ličnostima, našla se na udaru kritike zbog svoje uloge u borbi za starateljstvo nad Britni Spirs, a takođe je imala saradnju i sa Didijem, navodi The Hollivood Reporter.

Kompaniju vodi Lu M. Tejlor, bivša menadžerka Britni Spirs, koju je pevačica optužila da je odigrala ključnu ulogu u uspostavljanju starateljstva nad njom 2008. godine. Tejlorova je bila i Didijeva menadžerka, što je ona potvrdila 2019. godine, napominjući da sa njim radi od 1990-ih. Nije poznato da li se njihova saradnja i danas nastavlja.

Britni je kritikovala direktora kompanije

Britni Spirs je ranije kritikovala direktora Robina Grinhila, koji se takođe pominje u tužbi Rodnija Lila Rod Džonsa protiv Didija. Grinhil je navodno kontrolisao Britnine kreditne kartice i lekove, a navodi se i da je agencija koristila njen novac da angažuje tim obezbeđenja da je nadgleda tokom pritvora.

Prema Los Anđeles tajmsu, Britnin pravni tim istražuje dokaze da je agencija dobila 18 miliona dolara sa svoje imovine tokom 13-godišnjeg starateljstva njenog oca. Lu M. Tejlor i Robin Grinhil negiraju sve optužbe.

Didi je negirao optužbe

Međutim, Grinhil se ponovo našla u nevolji nakon što ju je Lil Rod imenovao u svojoj tužbi protiv repera. Džons je optužio Didija za neprimereno dodirivanje i silovanje. U tužbi je naveo i da mu je reper naredio da traži prostitutke i da ima seksualne odnose sa njima, a tvrdi i da ima video snimke na kojima se vidi reperovo nezakonito postupanje. On je naveo Grinhila kao jednu od osoba koje su pomagale Didiju u ovim akcijama, navodi se u tužbi.

Didi je negirao Džonsove navode i u avgustu je podneo zahtev za odbacivanje optužbi. Međutim, nekoliko nedelja kasnije je uhapšen. Savezna optužnica protiv Kombsa ne pominje ovu agenciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter