Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
05.01.2024 u 11:00
0

PEVAČICA ŠOKIRALA ODLUKOM: „Nikada se neću vratiti na muzičku scenu“ (VIDEO)

Za sada joj je dovoljno da piše pesme.

Britni Spirs je u nedavnom obraćanju javnosti demantovala medijske izveštaje da snima novi album, istakavši da nema nameru da se vraća na muzičku scenu.

Naime, nedavno je objavljeno da se obratila za pomoć umetnicama Charli XCX i Džuliji Majkls, ali kako kaže, ovo nije istina.

– Samo da budemo jasni da većina vesti nije tačna. Stalno pišu da pravim novi album… Nikada se neću vratiti u muzičku industriju – poručila je ona.

Potrebu za muzikom nadoknađuje pisanjem pesama što joj trenutno prija.

– Kada pišem, pišem iz zabave ili pišem za druge ljude. Za one koji su pročitali moju knjigu, postoji mnogo toga što ne znate o meni… Napisala sam preko 20 pesama za druge ljude u poslednje dve godine. Ja sam ‘ghostwriter’ i iskreno uživam u tome – kaže Britni.

OVO JE DOKAZ DA SE PRINCEZA RODI: Svi su ubeđeni da je preslatka ŠARLOT naslednica kraljice ELIZABETE (VIDEO)

Osim toga, ona se osvrnula i na nedavne vesti o tome da je njena knjiga „Woman in love“ ilegalno objavljena.

– Ljudi takođe govore da je moja knjiga objavljena ilegalno, bez moje dozvole, a to je daleko od istine. Jeste li čitali vesti ovih dana? Voljena sam i blagoslovena – dodala je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter