Izvor: OBJEKTIV
16.03.2022 u 11:45
0

OTVORENO PRIZNAO! Miloš Biković otkrio SVE o snimanju eksplicitnih scena u novom filmu

Premijera filma „Želim muža“ zakazana je za 24. mart

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Glumac Miloš Biković u gostovanju pričao o svom novom filmu “Želim muža”, čija je premijera najavljena za 24. mart, opisao je kao duhovitu komediju situacije.

– Heroji su voditeljka čija se veza raspada i nesnađeni profesor psihologije, a ona bi da se lažno uda u inat bivšem suprugu. Profesor psihologije predaje o emocijama, a ne razume svoje sopstvene što je sama po sebi jedna komična situacija. To će biti pozitivan topao, duhovit film, kombinacija emocija i pozitivne energije. Ako želite da se posle ovog filma osećate dobro onda je ovo pravi film, rekao je Biković i dodao da mu je posebno zadovoljstvo što radi sa Sonjom Karpuninom kojoj je ovo rediteljski debi. 

Prema njegovim rečima u vreme korona krize bilo je poteškoća u snimanju filma pa je malo falilo da se film ne snimi zbog termina koji se nisu podudarali i ograničenog budžeta.

Na pitanje voditelja da li glumci zaista uživaju u snimanju eksplicitnih scena Biković je rekao da je većina glumaca normalni ljudi.

– Zamislite da oko sebe imate 30 ljudi, kamermane, režisere, a vi nešto kao ležite goli i treba da uživate. Snimanje scena se*sa nije baš kako ljudi zamišljaju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter