Izvor: ALO.RS
13.08.2021 u 07:40
0

OTVORILA DUŠU! Suzana Mančić uzela stvar u svoje ruke, progovorila kako je kleknula i zaprosila muža

Svi su bili zaljubljeni u Suzanu Mančić, a ona je zaprosila čoveka kom je bila treća žena 

PROČITAJTE JOŠ:

OTAC VOZIO PIJAN I BEZ DOZVOLE – U KOLIMA SVI BEZ POJASA! Detalji užasne nesreće u kojoj je povređena SEDMOČLANA porodica!

DANAS SLAVIMO SVETU ANGELINU: Pročitajte molitvu zaštitnice siromašnih

MUZIČKI UREDNIK IZ BEOGRADA PRONAĐEN MRTAV U STANU

Iza sebe ima jedan propali brak sa Nebojšom Kunićem, a već dugi niz godina uživa u ljubavi sa Simeonom Ocomokosom.

Suzana Mančić uvek je bila asocijacija za energiju, harizmu i lepotu.

Iza sebe ima jedan propali brak sa Nebojšom Kunićem, čovekom kojem je bila treća žena, a kako je jednom prilikom ispričala – ona ga je zaprosila.

Član nekada megapopularnog benda „Sedmorica mladih“, Kunić, zaveo je srce „Loto devojke“, u koju su u to vreme mnogi bili zaljubljeni. Venčali su se 1989, a razveli se osam godina kasnije.

Iz njihove ljubavi, rodile su se dve ćerke, Teodora i Natalija, koje su danas Suzanina glavna preokupacija. Mančićeva je često volela na svoj račun da se našali te je govorila:

– Onakva devojka, onakva udavača, a zaprosila muža kome je bila treća žena

– Na vrhuncu slave, posvetila se porodici i karijeru ostavila po strani.

Tokom kriznih devedesetih Nebojša se bavio privatnim biznisom, a ona ga je sa decom pratila od Limasola do Moskve, a kada se umorila od svega, razveli su se. 

‒ Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane ‒ izjavila je Suzana jednom prilikom.

Kasnije je otkrila da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete, kao i da je niko ne bi hteo da nije postala njegova žena.

Priznala je i da je patila od depresije, zbog čega je redovno posećivala psihologa.

Kako narodna izreka kaže: „Posle kiše dođe duga“, takva sreća je i Suzanu pratila. Ona je 2000. godine upoznala grčkog bankara Simeona Ocomokosa, koji joj je gotovo preko noći „ukrao srce“.

Čuvali su i negovali svoju ljubav, a na leto 2018, izgovorili su sudbonosno „da“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter