Izvor: BLIC
16.02.2022 u 16:21
0

OVAJ DETALJ OTKRIO DA LI SU OSTALI PRIJATELJI! Nakon raskida Anastasije i Đorđa Kuljića svi se pitaju u kakvim su odnosima (FOTO)

Rastali su se u miru i ostali u korektnim odnosima

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevačica Anastasija Ražnatović raskinula je petogodišnju vezu sa biznismenom Đorđem Kuljićem.

Anastasija i Đorđe otpočeli su zajednički život u oktobru 2021. godine, ali je ipaka došlo do kraha velike ljubavi.

Cecina naslednica nije komentarisla ništa povodom aktuelne teme, ali jedan detalj na društvenim mrežama privukao je posebnu pažnju.

Naime, ono što se vidi na Instagramu jeste da Anastasija i dalje prati Đorđa, ali i on nju. To potvrđuje činjenicu da se par rastao u prijateljskim odnosima, što je retko na javnoj sceni, jer se parovi uglavnom nakon raskida otprate sa iste. 

 

Podsetimo, raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba – Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli. Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter