Izvor: Objektiv
12.11.2021 u 20:56
0

OVAKO TRENIRA NIKOLIJA: Pevačica je odlučila da posle POROĐAJA dovede liniju do savršenstva (VIDEO)

Pevačica Nikolija Jovanović porodila se pre svega 4 meseca, a sada je rešila da pokaže kako svoju figuru dovodi do savršenstva

PROČITAJTE JOŠ„VOLIM MOG MATEJU, ŽELEO BIH DA SE POMIRIMO“: Jovan Marić se slomio dok je govorio o sinu koji hoće da ga izbaci iz stana!

Poznato je već da je Nikolija svoju trudnoću krila od očiju javnosti, pa nismo imali prilike da vidimo kako je pevačica izgledala u drugom stanju.

PROČITAJTE JOŠ„MOMENTI KAO OVI“: Bojana Rodić podelila emotivne trenutke sa Mirkom i bebom! (FOTO)

Međutim, sada nakon nekoliko meseci od porođaja možemo primetiti da je svoju liniju dovela do savršenstva, što je ona i potvrdila.

– Spadaju mi pantalone, čim sam dobila zeleno svetlo od trenera počela sam da treniram – otkrila je ona.

@nikolijaofficial

#workout #routine #gymlover

♬ Invincible – Pop Smoke

Sada je na svom Tiktok profilu podelila video iz teretane i svojim pratiocima pokazala kako izgleda njen trening, pa je time otkrila i tajnu njenog savršenog izgleda.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter