Izvor: BLIC
04.01.2022 u 22:15
0

OVO JE MAJKA VELJKA KUZMANČEVIĆA: Od Verice je mlađa samo dve godine, a sada je otkrila pravu istinu o odnosu sa njom!

Prvo je majci rekao da je u vezi sa Vericom

Majka Veljka Kuzmančevića igra veoma važnu ulogu u životu kompozitora. Njegov brak sa kreatorkom Vericom Rakočević treje osam godina, a njegova majka nije želela da govori o tome javno, a još manje da se eksponira u medijima.

Međutim, Dušanka Kuzmančević pojavila se u delu emisije u kojoj je Veljko gostovao i govorio o svom životu, uspesima, kao i o saputnici Verici.

– Dolazim sa posla a on se vratio sa Zlatibora. Kaže on meni vraćam se za Beograd, došao sam da ti kažem da sam sa Vericom. Bila sam zatečena. Pričali smo o tome i rekla sam „Ako je to to, i ako ste se našli i ako je voliš, onda u redu, ali ako je nešto drugo onda nemoj. Ako si spreman da te svi gledaju i zapitkuju, kao i mene na poslu – onda okej“. Tada sam ga pitala i nikad više. Ja ne pitam, samo ako sami nešto kažu – rekla je, a onda je Veljko ispričao kakav odnos ima sa majkom.

– Nas troje smo uvek bili bliski i otvoreni jedni prema drugima. Mnogo vremena smo proveli u razgovoru, razumeli smo se. Vezani smo, ali ne na formalan način, da moramo po svaku cenu da se javljamo ili šaljemo razglednice kad negde odemo. Prosto smo bliski na jedan ljudski način, koji podrazumeva porodicu i dom. Ponosan sam na svoje roditelje i na to kako sam odrastao i kako su me vaspitavali. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter