Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
11.07.2022 u 15:10
0

PARALIŠUĆA ISPOVEST ČUVENE KAMERON DIJAZ: „Nosila sam drogu u Maroko i bila mula…“

Holivudska glumica Kameron Dijaz prisetila se mračnih trenutaka mladosti, kada je tokom devedesetih korišćena kao mula za drogu.

Srećom, od zlokobne sudbine spasila ju je glavna ženska uloga u blokbasteru „Maska“ sa Džimom Kerijem, a samim tim i vrtoglavi glumački uspon.

ĆERKA DAR OD BOGA Ovako uživa Kameron Dijaz sa suprugom

Ovo eksplozivno priznanje dolazi u trenutku kada se 49-godišnjakinja posle osam godina pauze vraća na veliko platno i to u komediji „Back In Action“.

Kameron se nedavno u podkastu „Second Life“ prisetila početaka karijere kada se kao vitka, visoka manekenka preselila u Pariz u potrazi za poslom.

– Bila sam u Parizu celu godinu i nisam radila nijedan dan. Nisam mogla da pogodim nijedan posao kako bi preživela. Onda sam dobila jedan posao, ali, mislim ispostavilo se da sam mula koja treba da prenese drogu u Maroku – kunem se Bogom –  ispričala je ova plavuša.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kameron je istakla da do dolaska na aerodrom nije imala pojma da nosi nedozvoljne supstance, a otkrila je da ju je obuzela užasna panika kada je to shvatila.

– Bilo je to ranih 90-ih i dali su mi zaključan kofer u kome su navodno bili moji kostimi. Ja sam plavokosa, plavooka devojka u Maroku. Nosim iscepane farmerke i čizme sa platformom, imam spuštenu kosu – ovo je zaista nesigurno. Rekla sam im: „Ne znam, nije moje, nemam pojma čije je. To je bio jedini posao koji sam dobila u Parizu – objasnila je.

Izbegla je kaznu od najmanje 10 godina zatvora za trgovinu drogom, te se sa američkim zvaničnicama vratila u Francusku.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter