Izvor: Kurir.rs/Lena
11.07.2022 u 15:50
0

ULOGA BAKE BI JOJ UPOTPUNILA ŽIVOT: Lidija Vukićević nikad iskrenije o ženidbi SINOVA, besprekornom izgledu i porodici!

Šarmantna glumica Lidija Vukićević važi za jednu od najatraktivnijih žena sa domaće javne scene, a njen besprekoran izgled, mladolikost i neiscrpna energija motiviše žene širom regiona. Tokom javnog istupanja dočarala je publici šta je najviše uticalo na to da uvek bude negovana i damski orijentisana. 

RAVAN PAŽ I ŠIŠKE! Totalna promena Lidije Vukićević (FOTO)

– To potiče iz kuće. Imala sam majku, profesorku književnosti, koja je veoma vodila računa o sebi, najpre o nezi i higijeni lica i tela. Prenela je to na mene i moju sestru. Ne sećam se da sam ikada, još od srednje škole, legla a da nisam skinula šminku. Mama mi nije dozvoljavala da se šminkam do studija, ali krema za lice bila mi je obavezna jer sam se ugledala na nju. I kad sam postala majka, mama mi je uvek govorila da se ujutru malo našminkam, makar rumenilo. Na moje pitanje čemu to kad ne izlazim rekla mi je: – Možda će poštar da zazvoni! Žena uvek treba da bude doterana“. Pred majku nisam smela da izađem bilo kako. Više sam se plašila šta će ona da mi kaže nego dečko! I danas ne izlazim iz kuće dok ne stavim ruž i rumenilo – govori dramska umetnica, pa objašnjava da li ima vremena za fizičke aktivnosti. 

– Ne mogu da je podnesem, te grčeve na licu. Hedonista sam i odbacujem sve u čemu ne uživam. Sreća je što imam dobru genetiku na tatu koji je uvek bio vitak. I pazim šta jedem, nisam svaštojed. Ali, nisam ni izbirljiva pa da mi trebaju lososi i slično. Radije ću da pojedem parče sira i hleb nego da ne znam šta jedem. Hleb sa zrnevljem pravim sama i više puta dnevno jedem po malo. Meso sam izbacila, ne zato što sam gadljiva, već što previše volim životinje. Više volim životinje od ljudi.

– Možda je upravo to razlog što mi ne treba puno ljudi okolo. Mogu da se oslonim na sinove, pogotovo mlađeg. David je moja desna ruka. Od njih ništa ne tražim zato što sam im majka, oni preuzimaju inicijativu da mi pomažu, da me zamene. Ne volim da davim nikoga, a kamo li decu, da im nabijam na nos kako sam ih podigla. Taman posla. Ali, oni nude pomoć u svakom trenutku i srce mi je puno – kaže Lidija i ističe da li je istina da je njen stariji sin Andrej pred venčanjem. 

– Volela bih, ali mislim da novine pišu više nego što je tačno. Kad oni požele da se ožene, ja se uvek slažem. A da pored majke postanem i baka – to je predivno. To će da mi upotpuni život. Neka sami odluče, sve je na njima. Tu sam da se složim i da budem srećna – završava glumica. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter