Izvor: HappyBSC/Kurir.rs
06.07.2022 u 20:06
0

PIŠEKOVA JE PRE VIDOJA LUDO VOLELA ZGODNOG RONIOCA: Spremali su svadbu, a onda se dogodio krah! (FOTO)

Voditeljka Nikolina Pišek našla se u jeku medijskog skandala sa svekrom nakon iznenadne smrti supruga Vidoja Ristovića

Pre nego što je upoznala Vidoja i udala se za njega, Nikolina je volela Hrvata koji ju je ostavio kad je bankrotirao. Bili su zajedno pre više od 10 godina, a mnogi su mislili da nikada neće prekinuti vezu.

ZVAO JE MOJ ANĐEO! Ovako je pokojni Vidoje obožavao Nikolinu Pišek u javnosti

Najpoznatiji ronilac u Hrvatskoj  – Kristijan Curavić bio je u vezi sa voditeljkom. Njih su dvoje zajedno izgledali savršeno, njihova ljubav bajkovito, ali je bajka imala i svoj kraj. Upoznali su se 2007. godine i to u Rogoznici gde je slavni ronilac imao svoj ronilački centar. Ona je odlučila da kod njega krene na kurs ronjenja, a tada se rodila ljubav. Iako su na početku demantovali šuškanja o vezi tvrdeći da su samo prijatelji, nije im dugo pošlo za rukom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Bili su zajedno tri i po godine, a svi su bili šokirani kada je vest o prekidu procurila u javnost. Izgledalo je kao da kraj nikada neće doći, a mnogi su čuli i svadbena zvona. Pričalo se i o razlozima prekida pa je tako prvi bio onaj da ju je Kristijan ostavio zbog go-go plesačice Žane Štrbac.

Međutim, 2018. godine, Curavić je ispričao malo drugačiju priču o svim nedaćama koje su ga tada zadesile pa onda i o samom prekidu s Pišek.

Sve je krenulo s projektom odlaska na Antarktik. Od engleskog je veleposlanika dobio ideju da se obrati Fondu za zaštitu životne sredine i proširi akciju čišćenja Jadrana od smeća, te mu je tadašnji čelnik fonda Vinko Mladineo javio da mu je odobren godišnji budžet od 1,6 miliona kuna. Curavić je kupio brodove, ronilačku opremu, dizao kredite, a sve je potom propalo.

– I sada mi je muka kad se toga setim. U mom automobilu sedi Nikolina, moja tadašnja cura koju vodim na gažu u Beograd, mislim da je tada vodila ‘Operaciju trijumf’. Bio sam na semaforu i zvoni telefon, tačno tri dana pre potpisivanja ugovora. Javljam se, kada ono s druge strane Vinko Mladineo i kaže mi: ‘Slušaj, dogodio se rebalans proračuna, otpao je onaj tvoj projekt.’ Mrak na oči! Kako, šta…, pa uzeo sam opremu, zaposlio ljude, kupio brodove, stavio hipoteku na kuću. Vinko ponavlja: ‘Nema za tebe novca.’ I onda mi se samo roje misli, neko ukrade stotine miliona i slobodan je, a ja sam hteo tu siću i učiniti nešto dobro, to sve dokumentirati, i ne daju mi. O živote – rekao je Kristijan svojevremeno. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter