Izvor: HappyBSC
26.08.2020 u 13:47
0

POGLEDAJTE HASANA DUDIĆA U SUZAMA! Žene i kocka su mi došle glave (GLAMUR SPECIJAL, VEČERAS U 21.55)

Poznati pevač i kompozitor, autor i izvođač neprolaznih hitova narodne muzike, bivši suprug Zlate Petrović i učesnik rijalitija „Parovi“, prisetio se svih detalja iz svog života kod voditelja Happy TV Uroša Božića.

Hasan Dudić, kao i uvek – otvoreno i bez zadrške, progovorio je o problemima koje ima, o kolegama i stanju na estradi!

Otac mu je bio obućar, a majka domaćica. Ima dve godine mlađeg brata. Njegov deda je bio učesnik Narodnooslobodilačkog rata i streljan je u šumi Šicara, nedaleko od Šapca. Uprkos tome što se teško živelo, imao je srećno detinjstvo, ni u čemu nisu oskudevali. Život mu se iz korena promenio kada su ga prijatelji sa kojima je trenirao boks prijavili za jedno muzičko takmičenje gde je osvojio prvo mesto.

U svojoj ispovesti govori i o prvoj ženi sa kojom se venčao i koja je osvojila njegovo srce – Zlati Petrović, pevačicom s kojom ima sina. Zlata ih je napustila kad je sin Miki imao mesec dana, pa je Dudić u početku podizao sina uz pomoć majke i snaje. Kasnije se opet oženio…

Život mu je bio jako turbulentan, pun uspona i padova, ali se uvek kao feniks izdizao iz pepela… Ne krije da su mu žene i kocka došle glave. Vest da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić nastradao u saobraćajnoj nesreći  teško je podneo, budući da su njih dvojica braća od sestara.

Priča, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, emituje se večeras od 21.55 časova, na Happy televiziji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter