Izvor:
15.04.2017 u 00:11
0

POPULARNA VODITELJKA IZNENADILA JAVNOST: Porodiću se pred kamerama! (FOTO)

Voditeljka Nataša Pavlović je u sedmom mesecu trudnoće a na leto će postati majka još jednog dečaka. Nataša sa suprugom Predragom Pavlovićem, sa kojim će 16. aprila proslaviti 11 godina ljubavi, ima šestogodišnjeg sina Olega, a planira da se porodi carskim rezom i porođaj snimi kamerom.

Voditeljka je otkrila da bi volela da zabaleži ovaj poseban momenat.

Naša televizijska sezona traje do 15. juna, i pošto idem na redovne kontrole i lekari mi kažu da nema razloga da ne bude sve u redu, planiram da radim do kraja sezone. Dogovorili smo se da se opet porodim carskim rezom, ali uz lokalnu anesteziju, kako bih videla bepca čim dođe na svet i mogla sve da skinim kamerom – rekla je voditeljka.

Izvor: Gloria
Foto: Instagram/prakticna.zena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter