Izvor: Alo
29.08.2020 u 11:06
0

POSLE PRIZNANJA DA JE POREKLOM ALBANKA, Edita Aradinović pokazala OVAJ SIMBOL

Pevačica ne prestaje da iznenađuje!

PROČITAJTE JOŠ…

VAMPIR U SRPSKOM SELU: Milošev leš je iskopan, a zatim i njegovih 11 žrtava

BOLEST JE POBEDILA: Odlazak legendarnog glumca!

VOZAČI, OPREZ: Danas izbegavajte vožnju u OVOM delu dana

UŽAS KOD JAGODINE: Pronađeno BEŽIVOTNO TELO muškarca

Ukinuta vanredna situacija u Prokuplju

Edita Aradinović nedavno je progovorila o svom poreklu na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom na pitanje pratioca da li je poreklom Albanka odgovorila potvrdno. Međutim, Aradnivićeva ne prestaje da iznenađuje, a jednim potezom pokazala je da je u duši Srpkinja.

Pevačica je na poznatoj socijalnoj mreži objavila fotografiju sa prijateljem i stilistom Stefanom Orlićem sa snimanja spota za novu numeru „Akapela“ na kojoj Edita koristi čuveni „srpski pozdrav“.

Pozdrav sa tri prsta, poznat i kao „srpski pozdrav“, pozdrav je koji je izvorno iskazivao Svetu Trojicu, danas se smatra za srpski nacionalni pozdrav jednom rukom sa spojenim (ili raširenim) palcem, kažiprstom i srednjim prstom.

OTKRIJTE I OVO…

BOLESNO! Roditelji imali ODNOS pred DETETOM u parku! (+18 FOTO)

STANOVNICI BELIH VODA U PROBLEMU: Truje ih ambrozija sa privatne parcele, CRVENA ZONA

VREMENSKA PROGNOZA ZA 29.AVGUST: Pravi tropski dan!

ĐOKOVIĆ U FINALU! Posle tri sata ljute borbe savladao AGUTA!

Zanimljiv podatak iz istorije: Prva popularizovana upotreba pozdrava sa tri prsta (odvojena) bila je 1988. godine, kada su ga Srbi iz Srema, Banata i Kosmeta, koristili za suprostavljanje Albancima, Hrvatima i Slovencima koji su koristili znak pobede, tokom Antibirokratske revolucije. 

No, pozdrav kojim se pevačica koristila, zasigurno nije u nacionalističke svrhe, već vid zabave i poziranja, pa je tako njen prijatelj uz fotografiju istakao:

– Srbija do Tokija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter