Izvor:
11.04.2017 u 16:07
0

POSLE RASKIDA SA DEČKOM: Maja Šuput našla utehu u zagrljaju srpskog pevača! (foto galerija)

Poznato je da hrvatske pevačice rado dolaze u Beograd, a Maja Šuput u poslednje vreme, osim provoda i saradnje sa ovdašnjim muzičkim autorima, ima još jedan jak razlog da nas poseti – Miloša Vujanovića. Maja je sa Milošem nedavno snimila duet „Skidaj se sa ljubavi“, a sudeći po ovim fotografijama, s obzirom na to da je nedavno raskinula s dečkom, izgleda da joj nekadašnji vicešampion takmičenja pomaže da se skine sa ljubavi!

Prisni zagrljaji svedoče da su Maja (38) i Miloš (24) veoma bliski, ali oboje tvrde da su samo prijatelji, a Hrvatica je za svog kolegu rekla da je „preslatka bebica koja peva kao grom“.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter