Izvor: ALO
11.07.2021 u 11:39
0

POSTAJE MAMA! Kaća Grujić u četvrtom mesecu trudnoće!

Čini se da će Katarina Grujić 2021. godinu pamtiti ne samo po činjenici da se verila za fudbalera Marka Gobeljića, već i po tome što će krajem godine postati mama!

VAŽNO:

SRBI SU PRVE ŽRTVE GENOCIDA NA TLU EVROPE! Zverstva koja su Austrougari primenili u Velikom ratu!

OVO JE PRAVA ISTINA! Francuski general govori o stravičnim zločinima Nasera Orića i maskariranju Srba!

DAČIĆ NAJAVIO MEĐUSTRANAČIKI DIJALOG U SEPTEMBRU! Cilj je da ne bude bojkota oko izbora!

VREMENSKA PROGNOZA: Danas promenljivo oblačno, pogledajte kakvo vreme nas očekuje nadenih sedam dana!

Kako  ekskluzivno saznajemo, popularna pevačica uskoro bi trebalo da uđe u peti mesec trudnoće, a budući roditelji radosne vesti podelili su samo sa najbližim.

Kako nam je izvor ispričao, Grujićeva i njen verenik još uvek ne znaju pol bebe, a poznata pevačica planira da se porodi u jednoj privatnoj bolnici.

Katarina je od trenutka kada je počela da se zabavlja sa Markom znala da je on onaj pravi. Njihov odnos je od samog starta bio savršen i nikoga nije iznenadilo kada je fudbaler zaprosio svoju devojku – kaže na početku razgovora  naš izvor i dodaje da je i prinova bila očekivana.

– Budući da će uskoro izgovoriti sudbonosno „da“, vest da čekaju prinovu bila je logičan sled događaja. Čim su saznali da će postati roditelji, Kaća i Gobelja su bili neizmerno srećni, a radosne vesti su podelili samo sa najbližima. Grujićeva je odlučila da trudnoću vodi u privatnoj klinici, gde planira i da se porodi u novembru, kada joj je termin – kaže naš izvor.

– Za sada je još uvek rano da otkriju koji je pol bebe, ali njima to nije ni najmanje važno. Jedino je bitno da beba bude živa i zdrava i da Kaćina trudnoća protekne u najboljem redu. Zbog toga sada pazi da se ne izlaže stresu i potpuno se posvetila sebi i bebi, a Marko se trudi da joj ispuni svaku želju. Toliko joj je posvećen, da sa njom ide na svaki pregled kod doktora, što se nedavno i dogodilo – priča naš izvor i dodaje da je Kaći, osim Gobelje, najveća podrška i njena porodica.

– Njena sestra ima dete i pomaže puno Kaći i savetuje je kako što lakše da iznese trudnoću, iako za sada nema nikakvih tegoba i savršena je trudnica. Interesantno je da će Grujićevu poroditi isti doktor koji je porodio i njenu prijateljicu Snežanu Borjan, suprugu golmana Milana Borjana – kaže naš izvor na kraju.

Pozvali smo Katarinu za komentar, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive niti na poruke.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter