Izvor: ALO
15.12.2021 u 16:45
0

POTPISI SE SAMO NIŽU! Peticija da se Baki prasetu ugasi kanal uzela maha, jutjuber ostaje bez novca?!

Već godinama proziva ljude preko društvenih mreža i nije u pitanju samo Kika

Nakon smrti Kristine Kike Đukić javnost je napokon počela da priča o temi koja je veoma prisutna, a kojoj se mora stati na put. U pitanju je sajber nasilje, zbog koga se poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić ubila.

Svi su počeli da pričaju o Baki Prasetu i smatrali ga za jednog od odgovornih za njeno samoubistvo, pogotovo zato što je pre par godina sa njom vodio online rat, a otišao je toliko daleko da joj je čak posvetio pesmu u kojoj ju je brutalno isprozivao. 

Ovu peticiju po nazivom „Stop Bulingu“, kako navodi autor, podstakao je nemili događaj nakon što je preminula jutjuberka Kristina Kika Đukić, kao i zbog vređanja i „bulinga“ nad drugim jutjuberima i ljudima.

– U ime nemilog događaja koji se desio kada je mlada jutjuberka podigla ruku na sebe zbog buling nasilja, vređanja, ponižavanja i pretnji, molim sve ljude da potpišu peticiju da se zabrani pojavljivanje Bake Praseta, jer njegovi video-snimci proizvode mržnju i prkošenje – stoji u opisu peticije.

Za sada je peticiju potpisalo preko 16.000 ljudi, a brojke nastavljaju da rastu.

Podsetimo, tragična smrt srpske influenserke i jutjuberke Kristine Kike Đukić otvorila je pitanje nasilja, vređanja i ponižavanja na društvenim mrežama, a javnost se možda po prvi put ozbiljno zapitala i ko su uzori današnjoj omladini.

Inače, nakon što je pre nekoliko dana priveden na saslušanje u SBPOK radi davanja izjave na sve poznate okolnosti u vezi sa smrću jutjuberke Kristine Đukić poznatije kao Kika, jutjuber Bogdan Ilić objavio je i video u trajanju od 16 minuta, i kroz suze i potresno obraćanje pokušao da se „opere“ od svoje odgovornosti.

Zbog drame i sukoba koji su imali pre dve godine, mnogi su nakon Kikinog samoubistva na društvenim mrežama uperili prstom u Bogdana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter