Izvor:
15.04.2017 u 01:48
0

POZLILO JOJ NA SNIMANJU: Ana se srušila u bekstejdžu!

Ani Sević iznenada je pozlilo na snimanju jedne emisije, zbog čega se srušila u bekstejdžu.

Čim je došla u studio, voditeljka se šminkerkama i organizatorima požalila da joj od ujutro nije dobro i da se oseća malaksalom. Plašila se da neće izgurati da celu emisiju vodi do kraja.

Ana je sve vreme na bini pila vodu i hladila se fasciklom. Više puta je htela da napusti studio, ali se vraćala i trudila da bude profesionalna do kraja. Proradili su joj sinusi, pa je sve vreme držala maramicu u ruci. Tokom pauze Sevićeva je odjurila u bekstejdž da popije čaj, pa se u jednom trenutku, dok je sedela na stolici, srušila. Spustila je glavu na sto i uzviknula: „Ja ne mogu više“. Kad je popila čaj i lek, Sevićevoj je bilo malo bolje, pa je jedva uspela da završi emisiju – otkriva naš izvor s lica mesta i dodaje da se supruga Darka Lazića nije ni presvukla posle snimanja, već je odmah sela u auto i otišla kući.

kurir.rs
Foto:Instagram/anasevic85

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter