Izvor:
17.05.2017 u 13:58
0

PREMINUO SLAVNI GLUMAC: Preko Jugoslavije stigao do Holivuda!

Poznati glumac Oleg Vidov koji je veliku popularnost stekao u Sovjetskom Savezu, a potom preko Jugoslavije prebegao u SAD, umro je u ponedeljak u Los Anđelesu 74. godini.

Vidov je igrao u filmovima "Crveno usijanje" sa Arnoldom Švarcenegerom i "Divlje orhideje"sa Mikijem Rurkom, a glumio je i u filmu "Bitka na Neretvi" i seriji "Vuk Karadžić".

Vidov je 1985. godine, u vreme Hladnog rata, prebegao iz Sovjetskog Saveza na Zapad preko Jugoslavije, a po dolasku u Kaliforniju dobio je nadimak "Ruski Robert Redford" zbog plave kose i očiju.

U SAD je glumio u brojnim filmovima, a bio je i producent.

Njegova supruga Džoan Borstin Vidov rekla je da je on umro juče u njihovom domu u blizini Los Anđelesa, od komplikacija usled pojave raka.

Izvor: Kurir.rs

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter