Izvor: Happy BSC
27.12.2020 u 15:56
0

PRETILI SU MI JER SAM SE UDALA ZA SRBINA: Ispovest hrvatske pevačice (VIDEO)

Hrvatska pevačica Ida Prester podelila je video u kojem je govorila o pretnjama koje je dobijala samo zato što se udala za Srbina.

O OVOME SE PRIČA:

KORONA PRESEK ZA SRBIJU: Još 2.693 obolelih, 47 ljudi preminulo

U SRBIJU STIŽE OLUJNI VETAR! Vreme se brzo menja, a pogledajte šta nas OČEKUJE do kraja godine

POTVRĐENO: Nemanja Gordić više nije košarkaš Partizana

Prester je godinama udata za Srbina, imaju dva sina i žive u Beogradu. Kako je navela u videu koji je postavila na društvene mreže, pretnje su joj stizale zbog odluke da se uda za čoveka iz naše zemlje, ali i zbog toga što je napustila Zagreb.

– Godinama sam se suočavala sa ljudima koji su me hejtovali kako zbog nekih mojih stavova, ali i činjenice da sam javna ličnost, pa kao može mi se uvek nešto prebaciti. To me je toliko uznemiravalo da sam jedno vreme gledala kada prođem ulicom, da li me neko poznaje i hoće li me satrti ako me prepozna. U vreme kad sam rodila svog prvog sina, u inboks sam dobila strašnu poruku koja se odnosila na moj brak i to što sam rodila dete sa Srbinom – navela je Ida.



– Užasno sam se bojala, ta količina pretnji, gneva, mržnje, bacila me je u razmišljanje koliko psihopata ima, da ne znam kako ću preživeti. Kada sam videla šta pišu ispod mojih intervjua i koliko mržnje mogu imati prema potpuno nepoznatim ljudima koji im u životu ništa nisu uradili – dodala je pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter