Izvor:
11.04.2017 u 17:19
0

Priprema slavlje za pamćenje: CECA ISPRAĆA SINA JEDINCA U VOJSKU! (FOTO)

Veljku je velika želja da bude u srpskoj uniformi.

Svetlana Ražnatović Ceca napraviće u maju svom sinu Veljku veliki ispraćaj u vojsku. Naslednik pevačice i pokojnog Željka Ražnatović Arkana dobrovoljno se prijavio na služenje vojnog roka u junu jer mu je bila velika želja da obuče srpsku uniformu i stekne neophodno iskustvo kako bi, ako do toga dođe, mogao da brani svoju otadžbinu. Njega će ispratiti zvuci pesme "Marš na Drinu".

– Veljkova želja je bila da služi vojsku i ja sam ga, naravno, podržala. Ponosna sam na svoje dete, srećna sam što će, kako narod kaže, odužiti svoj dug državi, ali i što će dati primer drugim mladim momcima – rekla je Ceca za "Informer".

Pevačica je potvrdila da će sinu napraviti gala ispraćaj po srpskim običajima.

– Svaki pravi muškarac mora da prođe vojnu obuku. Pored fakulteta, koji mu je prioritet, mislim da će ovo iskustvo biti veoma značajno u formiranju njegove ličnosti. Naravno da ću svom detetu napraviti ispraćaj. Biće to jedno lepo slavlje. Sigurna sam da će mi srce biti puno ponosa – priznala je ona.

Veljkov kum Borislav Pelević, koji je svojevremeno bio pripadnik Arkanovi "Tigrova", pokloniće mu poseban poklon – "nešto što je pripadalo komandantu" i kaže da je red da se napravi lep ispraćaj.

– Veljko će imati pravi srpski ispraćaj. Nema tu nekih posebnih običaja, ali ćemo ga, verujem, ispratiti u duhu tradicije uz trubače i 'Marš na Drinu' – istakao je Pelević.

Mondo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter