Izvor: KURIR
04.04.2022 u 19:24
0

PROGOVORIO O SLAĐINOM ZDRAVSTVENOM STANJU NAKON OPERACIJE! Dijagnoza je bila zastrašujuća, a pevač otkriva kako je sada njegova supruga

Sa nestrpljenjem išćekuje drugog unuka

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pevač Radiša Trajkvić Đani otkrio je da čeka još jedno unuče, a progovorio je i o zdravstvenom stanju svoje žene. Slavni pevač naveo je da uglavnom peva po klubovima u inostranstvu, ali da atmosfera, prema njegovom mišljenju, nije zadovoljavajuća.

– Uglavnom sam preko, pevam po klubovima. Sada je sve otvoreno. Narod je u strahu, puni su lokali, ali ima nervoze – kaže Đani.

On je otkrio da čeka još jednog unuka i da ove godine ženi sina, pa ne krije sreću zbog predstojećih veselja u njegovom domu.

– Unuk je super, sad čekam još jednog, biće to opštenarodno veselje – naglasio je Đani.

Supruzi pevača, Slađani Trajković, nedavno je ustanovljeno da ima rak bubrega i hitno je operisana.

Tim povodom oglasio se njihov sin Marko, koji je potvrdio da mu je majka u bolnici i kroz suze ispričao da su za bolest saznali sasvim slučajno.

Naime, dok su bili na kontroli konstatovana joj je bolest, a doktori su doneli hitnu odluku da je odmah operišu, kako bi uspeli da sve srede kako treba.

Popularni pevač otkrio je u kakvom je stanju sada njegova supruga.

– Slađa je bolje, oporavlja se, hvala Bogu – istakao je Đani.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter