Izvor:
26.02.2019 u 11:43
0

RADA MANOJLOVIĆ I HARIS BERKOVIĆ U EMISIJI GLAMUR: Da li Rada konačno staje na ludi kamen?!

Ekipa "Glamura" srela je Radu Manojlović i njenog dečka Harisa Berković na snimanju emisije, pa smo zastali da ih upitamo kada ćemo postati gosti na njihovoj svadbi, ali smo se osvrnuli i na priču o svađi sa kolegom Amar Giletom.

U kakvim ste odnosima sa kolegom Amar Giletom?

– Koliko sam to video Amar je te demantovao. Gile i ja smo u najboljim odnosima kada su u pitanju bosansko-hercegovački pevači i odnosi. To je odličan momak to je više novinarska pompa – rekao je Halid.

– Gile je super kolega, videli smo se tri puta za 10 godina, pohvalio je samo moj fizički izgled i hvala mu na tome. Ne znam ko je pustio tu priču ali mi je mnogo drago što je Gile to demantovao – rekla je Rada.

JK kaže kako pevači pevaju takvi su u seksu? Pitali smo Harisa kako Rada peva?

– Rada peva najbolje na svetu. Mene zezaju da se derem a ona ima nežni narodni izraz i vokal a to je za ženu pravi pravac.

– Haris peva pa ubija – kaže Rada.

Hoćete li konačno stati na ludi kamen?

– Neprijatno nam je da pričamo o našoj vezi ali neka se zna da smo prebrodili sve neke krize koje smo imali – potvrdila je Rada.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter