Izvor: INFORMER
04.01.2022 u 21:59
0

„RADO BIH PRIHVATILA TAKAV IZAZOV!“: Nataša Bekvalac odlepila za ovim glumcem, a onda je usledio obrt! (FOTO)

Pevačica bi se oprobala u filmskoj industriji

Pevačica Nataša Bekvalac priznala je, prilikom davanja poslednjeg intervjua, da je „bacila oko“ na jednog glumca.

Reč je, naime, o Džanu Jamanu, protagonisti turske serije „Sanjalica“, koji je nedavno posetio našu zemlju.

– On mi se mnogo sviđa, prezgodan je! Nedavno je bio u Srbiji, ali se nažalost nismo sreli. Gledala sam mu fotke na Instagramu i bukvalno sam odlepila za njim. Međutim, kada sam shvatila da se na njega pale klinke od 16, razočarala sam se u sebe! – ispričala je uz osmeh Nataša. 

Bekvalčeva je dodala da je, takođe, „slaba“ i na srpske glumce, a ne samo na turske.

– Biković i Radonjić su mi najbolji frajeri, ne zna se ko je bolji! Super su glumci, lepi i talentovani, baš su me oduševili. Ako budu imali neku zanimljivu ulogu za mene u nastavku „Južnog vetra“, što da ne. Rado bih prihvatila takav izazov. Mada, moram da priznam da mi je pozorište interesantnije nego film – istakla je pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter