Izvor: telegraf
24.12.2020 u 15:24
0

RASTA DOŽIVEO NERVNI SLOM U ZATVORU! Krenuo pesnicama na čuvare: „Ološi jedni, pustite me…“

Haos!

OVO MORATE ZNATI

UHAPŠENA BABA BEBE IZ KONTEJNERA U OBRENOVCU: Sumnja se da je počinila TEŠKO UBISTVO U POKUŠAJU

VREMENSKA KLACKALICA: Danas toplo, od sutra NAGLI PAD temperature!

ON JE NAŠAO NOVOROĐENČE: U crnoj krvavoj kesi uočio bebu! Isplivali svi DETALJI

JUTJUBER OTVORIO RESTORAN KOJI VAM PLAĆA DA JEDETE U NJEMU: Redovi ogromni, oduševio narod

NASTAVLJENO SUĐENJE UBICI S FEJSBUKA: Isplivali NOVI detalji, evo šta je Đurović radio u noći ubistva studenta iz Čačka

Stefan Đurić Rasta se, kako se navodi, sve gore ponaša otkako mu je pritvor produžen do prvog dana nove godine, a podsećanja radi – iza rešetaka je završio nakon što je policija kod njega u oktobru pronašla veću količinu narkotika.

– Rasta se sa ćerkom nije nijednom čuo, a kada je zatražio poziv, momentalno su ga odbili. Psihički sve teže podnosi razdvojenost od nje. Kada je završio razgovor s nadležnima i kada su mu uskratili poziv sa ćerkom, on je u hodniku napao čuvara i počeo da ga udara laktovima i šakama. Bilo je strašno! Zatvorsko obezbeđenje je odmah pritrčalo da pomogne kolegi, a kad su obuzdali Đurića, on je počeo da ih psuje. Vikao je: „Ne treba ja da trunem u zatvoru zbog marihuane! Napolju su robijaši koji ubijaju ljude, a svi su se okomili na mene zbog trave! Pustite me kod ćerke, ološi jedni – priča izvor koji je navodno dobro upućen u dešavanja u Centralnom zatvoru u Beogradu.

Rasta ponekad danima ne progovara, a takav je otkako mu je Viši sud u Beogradu 1. decembra produžio pritvor na još mesec dana.

SVE O KORONI

STUDIJA POKAZALA: Provetravanje smanjuje transmisiju kovida za 80 odsto

ĐERLEK: Fajzerove vakcine posle NOVE GODINE stižu na nedeljnom nivou

MILION DOZA VAKCINA U JANUARU! Brnabić najavila: Imaćemo milion doza vakcina u januaru, Fajzer-Biontek pokazao veliku ozbiljnost

ISPLIVAO DETALJAN PLAN VAKCINACIJE: Ovim redom će se VAKCINISATI stanovništvo u Srbiji

– Stefan je u dogovoru s timom advokata uložio žalbu, koja je odbijena. Nije se nadao tome da će ovoliko dugo da bude u zatvoru i svakim danom pada u veću depresiju. Nikako nije smeo da napadne čuvare jer sada razmatraju da mu produže kaznu. Nisu mu poverovali ni kada je pričao da je marihuanu koristio za ličnu upotrebu, a kad neko nasrne na čuvare, upada u velike probleme – priča sagovornik i dodaje da bi za Rastu bilo kobno ako napravi još neki prekršaj jer je već opomenut za nedisciplinovano ponašanje.

– Rastu su posle tuče opomenuli, uz reči da mu je to poslednji prekršaj pred produžetak pritvora. Sud odlučuje o njegovom slučaju početkom januara, a kad se sve sabere, velike su šanse da mu se produži pritvor zbog lošeg vladanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter