Izvor: ALO
08.12.2021 u 19:13
0

RAZMENJIVALI NEŽNOSTI U BAZENU! Helena Topalović podelila fotku sa atraktivne destinacije! (FOTO)

Uživa sa suprugom u zimskoj idili

Helena Topalović otputovala je sa svojim suprugom na planinu, a na svom Instagramu je pokazala kako mladi bračni par uživa. 

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka zna sebi da ugodi, kao i da uživa. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, a sada je podelila i zajedničku fotografiju sa mužem kako uživaju. 

Naime, Helena je postavila na svoj Instagram stori njihovu fotografiju iz bazena, kako se mazi sa mužem, a oko njih je svuda snega. 

Ono što možemo zaključiti po ovoj fotki jeste da njih sigurno greje ljubav, pa ni ne osećaju minus i hladnoću koja je oko njih. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter