Izvor:
29.06.2017 u 07:58
0

RAZVOD BRAKA NA POMOLU? Aca Lukas pokušao da se pomiri, pa potom podneo tužbu! (foto)

Aca Lukas podneo je zahtev za razvod braka od Sonje.

Nakon višemesečnog ubeđivanja da ostane s njim u braku, na šta Sonja nije pristala, pevač je odlučio da je preduhitri, pa je u utorak u Trećem osnovnom sudu predao dokumente za razvod.

– Sonja je još pre nekoliko meseci odlučila da stavi tačku na brak, u kojem već duže vreme nije bila srećna. U poslednje dve nedelje trpela je hajku medija, koji su je lažno optužili da je preljubnica, a Aca je za to vreme pokušavao da je ubedi da odustane od razvoda. Nedavno joj je postavio ultimatum – ili se pomiri sa mnom, ili ću te tužiti, a Sonja je ostala ravnodušna na ucenu. Rešio je da je preduhitri i u utorak je podneo zahtev za razvod – kaže naš izvor.

Kurir
Foto: Instagram/Printskrit

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter