Izvor: Blic.rs
19.08.2020 u 19:13
0

RAZVOD? Slađa Đanija IZBACILA iz sobe, spavao u holu hotela!

Pevač Radiša Trajković Đani sa suprugom Slađom otišao je na letovanje u Hrvatsku, ali je tamo izbio pravi skandal kada je preterao sa alkoholom, što žena nije htela mu toleriše.

OVO MORATE ZNATI

NEČUVENO! „Svetoga Savu ovi sada svrstavaju među fašiste“

DRAMA NA NEBU: Oborene američke letelice! (FOTO, VIDEO)

TEHNOLOŠKI DIV OBORIO REKORD: Vrednost Epla premašila DVA BILIONA dolara!

LOŠE VESTI: Usmena rasprava o žalbama na presudu Mladiću sledeće sedmice

IZBO MUŠKARCA NA DEČJEM ROĐENDANU?! Uhapšen Nišlija

Đani je uspeo da razbesni Slađu u tolikoj meri da ga je izbacila iz hotelske sobe i ostavila da spava u holu.

– Đani se baš opustio na odmoru, pije i preko dana, a uveče se tek opusti. Zasedne sa društvom i cirka do zore. Slađa mu je tolerisala to boemsko ponašanje prve dve noći, bila je u fazonu da mu treba malo opuštanja, ali se nadala da on ima meru i da će znati sam da stane – otkriva izvor  i nastavlja:

– Ali šipak! Đani je i treće veče zaseo sa društvom do sitnih sati, pa se Slađa zaključala i čvrsto rešila da ne pusti muža u apartman. Đani je pokušao da uđe u sobu mrtav pijan, ali uzalud. Zvao je Slađu telefonom, lupao joj na vrata, urlao, vikao, a ona mu je samo poslala poruku da je ostavi na miru i da je pusti da spava, te da ga neće pustiti u sobu jer joj se čini kao da je ona sama na odmoru, pa zato hoće da se širi po apartmanu. Đani se povukao, pa je seo u hol hotela na fotelju gde je i zaspao, a udobnog kreveta i sobe se dokopao tek oko 7 ujutru, kada je Slađa sišla na doručak.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter