Izvor: REPUBLIKA
20.11.2021 u 16:21
0

„REKLI SU MI DA JE LEGLA U POSTELJU“: Era Ojdanić u suzama zbog smrti prijateljice

Teško je podneo vest o smrti dugogodišnje drugarice.

Era Ojdanić je za medije otkrio kako se oseća nakon što je čuo tužnu vest o smrti koleginice Merime Njegomir.

Nakon smrti pevačica Merime Njegomir koja je bitku za život izgubila nakon duge i teške bolesti, mnoge njene kolege su se oglasile za domaće medije.

Era Ojdanić, koji se dugo godina poznavao sa Merimom oglasio se i otkrio kako se trenutno oseća, nakon informacije da je njegova draga prijateljica i koleginica izgubila bitku za život. 

– Mnogo mi je žao, mi smo do kraja ostali dobri drugari. Merima je sjajna žena bila, dobra majka, velika umetnica je bila, šta više da kažem. Hteo sam da je pozovem, ali rekli su mi da je legla u postelju, da se bori i da ne voli da je uznemiravaju… Divnu decu je ostavila iza sebe, moje saučešće porodici – naveo je Ojdanić.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter