Izvor:
09.06.2019 u 13:29
0

RODILA BEBU A SADA SE SPEKULIŠE DA JE PRED RAZVODOM: Pevačica Goga Sekulić progovorila o odlasku nevečanog supruga!

Goga Sekulić otpratila je nevenčanog supruga Uroša Domanovića sa Instagrama. U javnosti se podigla ogromna prašina, pa su se pokrenule i priče o rastanku, danima nakon krštenja sina.

Po prvi put, Goga se po ovom pitanju javno oglasila, pa ispričala pravu istinu o svemu.

– Telefon gori. Ne znam šta se dešava – počela je ona, koja je želela sve da obavi brzo, kako se u "Premijeru" uključila sa puta: "Iskreno da. Pre nekoliko dana i to su neki moji lični razlozi", rekla je Goga.

Pevačica je napomenula da je trenutno zbog poslovnih obaveza vezana za Beograd, a da je Uroš iz istog razloga i te kako vezan za Cirih.

Sinčić je sve vreme sa njom, ali "nije joj u planu da se razvodi". Ipak, nije želela da precizira da li je u pitanju bila neka svađa ili kakva kriza u zajednici.

– Ne želim da komentarišem. Možda sam ga otpratila da vidim kako to izgleda kad otpratiš muža – izmamila je svima osmeh ona.

– Ne bi trebalo za sad da brinete, vi znate da sam ja iskrena i direktna", dodala je ona te otkrila da se sa Urošem čula telefonom, bez obzira na to što se više ne prate na Instagramu.

Izvor:Glossy
Foto: Foto:Instagram/printscreen/sekulicgoga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter