Izvor: ALO
12.05.2022 u 15:54
0

RODITELJE DRŽE DA SE NE SRUŠE OD TUGE! SAHRANJEN VIDOJE RISTOVIĆ

Potresne scene na Novom groblju

Prijatelji i porodica okupili su se na Novom groblju kako bi se poslednji put pozdravili sa istoričarem umetnosti Vidojem Ristovićem.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, povorka je polako krenula na mesto gde će spustiti Vidoja Ristovića, pokojni suprug Nikoline Pišek biće sahranjen u porodičnoj grobnici.

POTPUNO SLOMLJENA OD BOLA GRCA U SUZAMA! Potresne scene na sahrani Vidoja Ristovića

Vidoje Ristović sahranjen je uz potresne numere, a samo su se jecaji i plač mogli čuti na novom groblju dok su Ristovića spuštali u porodičnu grobnicu.

Njegova bivša supruga i udovica Nikolina, sve vreme su plakale i jecale dok su ih držali da se ne sruše od bola i tuge.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter