Izvor: ALO
16.05.2022 u 08:55
0

RUKE JE PRALA 70 DANA! Konstrakta je ovako zaključila svoje učestvovanje na Evroviziji (FOTO)

Konstrakta je na Evroviziji zauzela visoko 5. mesto

Priča o Konstrakti počela je početkom marta na nacionalnom takmičenju „Pesma za Evroviziju“, kada se kao autsajder prijavila i nije očekivala pobedu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, nakon prvog polufinala, svi su bili iznenađeni performansom, koji je umetnica priredila i Ana je uspela da se plasira u finale i na kraju pobedi Saru Jo, koja je u tom trenutku, sa svojom pesmom „Muškarčina“, bila apsolutni favorit.

I sama iznenađena, Konstrakta je tada upala u žižu medijskog interesovanja.

SLOMLJENA OD TUGE! Milici Pavlović preminula baka, bila joj je sve na svetu, emotivna poruka kida dušu (FOTO)

Period od 70 dana, koliko je trajalo razdoblje između „Beovizije 2022“ i finala „Evrovizije“, Konstrakta je sada na svom Instagram prfilu opisala na sebi svojstven način i tako zaokružila jednu veliku priču u svom životu.

 

– Prala ruke 70 dana – napisala je na jednom storiju.

 

– Finalno pranje – napisala je na drugom uz fotografije sa finalne večeri.

Podsetimo, preključe je održano finale popularnog takmičenja Evrovizija 2022 u Torinu, na kojem je Ukrajina odnela pobedu. Konstrakta je na pomenutom takmičenju zauzela visoko 5. mesto, a iznad nje bile su Ukrajina, Velika Britanija, Španija i Švedska.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter