Izvor: Objektiv
12.11.2021 u 18:14
0

SEĆATE LI SE DEČKA IZ KARLEUŠINOG SPOTA? On ovako izgleda DANAS, a malo ko zna da joj je to BRAT (FOTO)

Znamo ga iz spoza „Samo za tvoje oči“

PROČITAJTE JOŠ„VOLIM MOG MATEJU, ŽELEO BIH DA SE POMIRIMO“: Jovan Marić se slomio dok je govorio o sinu koji hoće da ga izbaci iz stana!

Pevačica Jelena Karleuša često ističe da joj je porodica velika podrška, pa tako pored ćerki, slobodno vreme uglavnom provodi i sa svojom tetkom Danijelom i njenim sinom Markom.

Naime, oni se gotovo nikad ne eksponiraju u javnosti, ali su pevačici veliki oslonac.

PROČITAJTE JOŠ„MOMENTI KAO OVI“: Bojana Rodić podelila emotivne trenutke sa Mirkom i bebom! (FOTO)

O Marku se ništa ne zna u javnosti, ali retko ko zna da smo baš njega videli u pevačicinom spotu za pesmu “Samo za tvoje oči”.

Marko je kao dečak imao ulogu u pevačicinom spotu, ali ga je životni put odveo van mejnstrim muzike. On je danas veliki obožavalac metal i rok muzike, ali prema sestri Jeleni i njenom poslu gaji ogromno poštovanje.

Jelena i Marko su danas veoma bliski, on je srećan u ljubavi a pevačica njemu i njegovoj izabranici pruža veliku podršku, što se može videti i po nekim komentarima na društvenim mrežama.

Pored Marka, Karleuša ima i dva polubrata iz očevog drugog braka, Ivana i Nikolu, a sa njima takođe ima lep odnos.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter