Izvor: Novosti
21.08.2021 u 08:33
0

SEVERINA ODUŠEVILA FANOVE: Pokazala savršenu figuru u bikiniju!(FOTO)

Hrvatska pevačica Severina uživa na primorju, a pojednako u pevačicinim kadrovima u bikiniju uživaju i njeni fanovi.

Pevačica je pozirala sedeći na ležaljci, a na sebi je imala zeleni bikini koji je istakao njene atribute i zanosnu figuru.

U jeku priča da se navodno zvanično razvela od Igora Kojića, Severina uživa u životu punim plućima, a ne sumnjamo da privlači poglede mnogih.

VAŽNO:

ZAVRŠAVA SE KRUŽNI TOK NA TROŠARINI: Vesić pohvalio danonoćni rad!

VREMENSKA PROGNOZA ZA SUBOTU, 21. AVGUST: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje danas

NESREĆA KOD BUBANJ POTOKA: Kamion iz Turske se sudario sa automobilom na kružnom toku

AMSS: Pojačan saobraćaj na graničnim prelazima!

„Mačka i po“, „Bomba“, „Lepotica“, „Prezgodna si!“, „Nikad bolje nisi izgledala“, „Žena bez mane“, „Predivna si“, „Igor na aparatima“, neki su od komentara.

Podsetimo, Severina je nedavno na Instagramu otpratila Igora, kog je jednog pratila, ali sada prati profile nekoliko osoba, među kojima je i naš popularni glumac Miloš Biković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter