Izvor: ALO.RS
15.08.2021 u 11:47
0

SEVERINA U ZAGRLJAJU DVA GOLIŠAVA MUŠKARCA! Fanovi u šoku, šta se zapravo dešava na jahti popularne pevačice u slobodno vreme?! (FOTO)

Svi hvale njene noge, ali i društvo sa fotke

PROČITAJTE JOŠ:

VUČIĆ UPUTIO SAUČEŠĆE ERDOGANU: „Duboko sam potresen slikama vodene stihije“

JAK ZEMLJOTRES NA HAITIJU! Ima žrtava!

DESANT NA DRVAR: Ministri Vulin i Lukač na paraglajding takmičenju

TRAGEDIJA U TURSKOJ: Srušio se vatrogasni avion, nema preživelih! (VIDEO)

Severina Kojić ove noći nastupa u Primoštenu, a u grad je uplovila na luksuznoj jahti.

Popularna pevačica je pozirala s ekipom na jahti, a na fotografiji je vidno raspoložena.

Pratioce na društvenoj mreži Instagram je ponovno oduševila izgledom, a posebno su nahvalili njene vitke noge, ali i damu i golišave mladiće koji joj prave društvo.

– Uplovljavamo u Primošten… Večeras se vidimo na koncertu. Imate li nekih muzičkih želja? – pitala je Seve fanove, koji su brzo počeli da odgovaraju ispod fotografije.

Fotku je lajkovalo više od 22 hiljade pratilaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter