Izvor: INFORMER
07.01.2022 u 15:02
0

„ŠIRIMO SAMO LJUBAV, SVE JE OPROŠTENO!“: Ceca i Anastasija poslale snažnu poruku za Božić i otkrile koji običaji se najviše poštuju u domu Ražnatovića!

Anastasija dodaje da u njihovoj kući tog dana sve pršti od ljubaviAnastasija dodaje da u njihovoj kući tog dana sve pršti od ljubavi

Ceca i Anastasija Ražnatović više ne žive pod istim krovom, ali najradosniji praznik provode zajedno.

Naime, najveća balkanska zvezda i njena naslednica pističu da će u vili u Ljutice Bogdana ove godine okupite sve članove porodice Ražnatović.

– Volim Božić jer na taj praznik postoji posebna tradicija, koja se dugi niz godina poštuje u našoj kući. Prošle godine smo sa unukom Željkom prvi put palili badnjak, a tako ćemo i ove. Veljko je bio položajnik jer je živeo u Titelu, a sada je u Beogradu, pa ćemo videti ko će to uraditi ovaj put – priča Ceca.

Anastasija kaže da se često viđa s majkom, iako se odselila iz porodične kuće i već neko vreme živi sa dečkom Đorđem Kuljićem:

– Viđamo se sigurno pet puta nedeljno, stalno pijemo kafu. Trenutno je najviše zanima moja karijera, pa često pričamo samo o poslu i novim pesmama. Ona je prava biznis žena i moja najveća podrška. Smišlja i ona šta će, planira i taj čuveni koncert na Ušću! – ističe Anastasija.

Njena ćerka dodaje da u njihovoj kući tog dana sve pršti od ljubavi:

– Oseća se velika ljubav u vazduhu, to nam je jedan od omiljenih praznika. I ove godine biće mnogo smeha, veselja, lepe i pozitivne energije – dodaje ona.

Ceca kaže da svake godine posti i da joj je to postala rutina.

– Postim svaki post, a na ponoćnoj liturgiji se pričestim. Uvek se trudim da oprostim ljudima, ali ako shvatim da neki to koriste, onda se drugačije ophodim. Jednostavno se udaljim od njih, ne želim da budu u mojoj blizini – priča Ceca, a Anastasija dodaje da i ona posti:

– Jedem posno s užitkom! Pomalo je teško jer je jednolična hrana, ali to radim jer se lepo osećam. Najviše jedem posne paštete i ajvar – dodaje Cecina ćerka.

Za Božić će Ražnatovići imati bogatu gozbu, za koju je zadužena Cecina sestra Lidija.

– Ona najbolje sprema trpezu sa našim tradicionalnim jelima. Mi sa juga volimo da to bude lepa i bogata trpeza. Lidija je zadužena i za spremanje česnice, a ja obično nadgledam u kom delu je stavila novac. Prošle godine novčić je izvukao Željko, verujem da će tako biti i ove – završava priču Ceca.

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter