Izvor: Happy BSC
02.12.2021 u 21:46
0

SKANDAL U STUDIJU: Kolege Era Ojdanić i Mara se žestoko sukobili zbog bakšiša u emisiji „Ko je u pravu“ TV HAPPY

Koliko estrada zarađuje? Da li je vreme da karte budu napokon sve na stolu i da istina izađe na videlo.

Emisija „Ko je u pravu“ na TV HAPPY razotkriće ovu strogo čuvanu tajnu. 

Andrija Era Ojdanić, pevač  tvrdi da je pokraden tokom nastupa. Advokat je Kristina Pavlović.

Mara Marković je krišom uzimala bakšiš na veseljima. Njen advokat je Nebojša Perović.

-Mara je moja koleginica, a radi u firmi. Puna je kao brod, stalno joj malo para. Ona je majstor da uzme bakšiš. Sećam se nastupa u Rudovima kada kao nije uzela bakšiš, a u u stvari je stpala u džep, rekao je Era kao uvodnu reč. 

-Ja nikada  ne kradem pare. On mene optužuje. Cela Srbija zna ko sam ja. Rudovci su moj kraj. Gde Mara peva, tu je haos. Jao nemoj samo Era Ojdanić da priča o poštenju, kazala je Mara.

Oboje su se saglasili da podjednako uzimaju od bakšiša. Mara tvrdi kako niko ne sumnja u nikad i da sve regularno podeli sa muzičarima. Ona je ubeđena da je Era ovo njoj „smestio“.

Era je obrazložio kako je jako oštrouman i da ga nije jednostavno prevariti. Na tom spornom nastupu, u glavi je beležio cifru koju su zaradili. Nije ništa pio. Kaže da zna u dinar koliko je bilo.

Uzavrelo je u studiju. Okršaj kolega je doveden do usijanja. 

-Ja sam pošteno podelila novac, ali on je navikao na veliki novac. Ovo je ljaga na moje ime. Neću ga tužiti jer on ovo sve laže. Moraće da mi se izvini. Meni ne treba da kradem, svi znaju ko sam ja, rekla je Mara.

-Dobro, nisi ukrala, ali si uzela. Istina je da sam ti dao pesmu. Obečanje stoji da ću ti uraditi marketing za pesmu. Ne možeš ti mene  tek tako isfolirati. Ja sam ti dao auto na otplatu,  a samo si mi jednu ratu dala. Evo zakuni se da to nije tačno.

Era tvrdi da je izvesni bargerista „sponzor“ Mari dok ona kaže da je  on najveća škrtica na estradi.  No, Mara tvrdi kako je Era zaljubljen u nju.. Možda je u tome ključ ovog sukoba. 

Okršaj u emisiji „Ko je u pravu“ na TV HAPPY je doveden do usijanja.

NE PROPUSTITE

Ukoliko ste propustili neku od emisija posetite naš You Tube kanal i budite uvek u toku https://www.youtube.com/user/tvhappyserbia

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter