Izvor: ALO.RS
08.07.2021 u 07:47
0

SKLANJALI IH SA BINE: Policija reagovala na nastupu JALE I BUBE! HAOS!

Posle nekoliko minuta uspeli su da ih udalje s bine, kao i da isključe muziku 

VAŽNO: 

EVO KADA OD VRUĆINE NEĆEMO MOĆI NI NA ULICU: Meteorolog otkriva kakvo nas vreme očekuje narednih dana!

POTRESNA ISPOVEST MAJKE MALOG ANDREJA POSLE PRESUDE: Malo je da OVOLIKO robija za smrt mog deteta – ti životi su zauvek ugašeni!

MITROPOLIT JOANIKIJE: Neka im Bog oprosti!

Buba Koreli i Džala Brat, nastupili su u Ulcinju prošle subote, 3. jula, ali je na njihovom nastupu morala navodno da reaguje i policija.

Reperi, kako pišu mediji, navodno nisu poštovali pravila u borbi protiv pandemije korona virusa i pevali su duže nego što je trenutno dozvoljeno.

Pored Bube i Džale, nastupili su i drugi pevači, a nastup popularnog dvojca po planu je bio poslednji. 

Trebalo je da pevaju do ponoći, ali su i nakon tog vremena nastavili da izvode svoje pesme na bini.

Iako ih je policija upozoravala da treba da siđu, jer krše zabranu izvođenja muzike posle ponoći, navodno nisu obraćali pažnju na to.

Usledila je jedna, pa druga, treća pesma, a kada su organi reda shvatili da ih neće poslušati, pozvali su pojačanje i popeli se na binu.

Posle nekoliko minuta uspeli su da ih udalje s bine, kao i da isključe muziku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter