Izvor:
01.04.2018 u 14:39
0

SKLOPILI DOGOVOR: Emina i Mustafa se pomirila zbog sinova!

Mnoge je iznenadila odluka poznatog muzičkog para da pre dva meseca stave tačku na desetogodišnju romansu, a sada su odlučili da, zarad naslednika Jamana i Javuza, zaborave na nesporazume koje su imali.

Srpska pevačica Emina Jahović i njen suprug, turska muzička zvezda Mustafa Sandal, nedavno su najavili da će se razići, o čemu se i te kako pričalo i pisalo, a danas su zajedno prisustvovali utakmici sina Jamana, te je evidentno da su svađe i razmirice ostavili u prošlosti.

Jahovićeva je na društvene mreže postavila snimak sa lica mesta, na kom vidimo kako uživa sa Javuzom na tribinama.

Mustafa je u isto vreme postavio video u kom vidimo njihovog sina kako igra fudbal sa ostalim saigračima, pokazavši da se pridružio Emini i mlađem sinu na sedištima.

Da li pevačke zvezde su rešile da njihovoj ljubavi daju još jednu šansu ili su samo odlučili da budu u dobrim odnosima zbog dece, pokazaće vreme.

Izvor: Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter