Izvor: ALO
29.09.2021 u 07:40
0

SLAVLJE U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ: Pevačica presrećna, čestitke i torte joj stižu sa svih strana! (FOTO)

Dragana Mirković juče je objavila srećne vesti, a nakon toga svi joj upućuju čestitke.

PROČITAJTE JOŠ: NEOPISIVA TUGA! Velika porodična tragedija zadesila našu poznatu glumicu!

Pevačica je juče, putem svog profila na instagramu, čestitala suprugu godišnjicu braka objavivši i njihovu fotografiju iz mladosti.

Dragana i Toni Bijelić danas slave 21 godinu braka, a pevačici su mnogi čestitali.

PROČITAJTE JOŠ: „I KAD VOLJENI NESTANU, LJUBAV NEĆE“: Potresna čitulja Fute i Laće koju su posvetili neprežaljenoj supruzi i majci kida dušu

Ona je čak dobila i tortu sa Tonijevom i njenom fotografijom uz poruku da nastave da pokazuju šta znači prava ljubav.

Njihova ljubavna priča već odavno je poznata, a nedvano je otkriveno da su Dragana i Toni veridbu proslavili u Veneciji.

Biznismena Tonija Bijelića, čoveka svog života, Dragana je upoznala u Beču 1998. godine. Spojio ih je organizator njenog tamošnjeg koncerta. Na prvi pogled zaljubili su se jedno u drugo i godinu i po dana su održavali platonsku ljubav, dok Dragana nije prelomila, spakovala se i došla kod Tonija u Beč.

Nakon što su kratko živeli zajedno, Toni je odlučio da zaprosi Draganu, a to je uradio ni manje ni više nego u kolima. Dok su na semaforu čekali da se upali zeleno sveto, on je izvadio prsten i pevačica je odmah rekla “da”.

Posle mesec dana, 28. septembra 1999. godine, Mirkovićeva se udala za ljubav svog života, a pre njega je bila sa tri muškarca, ali ni sa jednim od njih nije planirala brak. Sa Tonijem je dobila dvoje dece, Marka i Manuelu, koje su vaspitali kao da nisu deca poznate majke. Oni žive u bogatstvu i izobilju, a poseduju čak i pravi dvorac u Beču.

Njihovu bračnu sreću narušili su 2017. godine Tonijevi zdravtsveni problemi. Naime, Bijelić je u jednoj godini imao operaciju mozga i upalu pluća, ali je sve to uspešno prebrodio. Dragana i Toni danas žive mirnim životom i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter