Izvor:
07.04.2019 u 10:17
0

SLAVU JE STEKAO U „PAROVIMA“: Najbogatiji Srbin koji je sav novac je izgubio, evo o kom takmičaru je reč! (FOTO)

Slavu je stekao kao fudbaler, a sav zarađen novac je potrošio…

Nekadašnji igrač Partizana i zvezda tabloda danas živi povučeno, a nekada je zbog skandala bio u centru pažnje svetskih medija.

Reč je Saši Ćurčiću Đaniju nekadašnjem pobedniku rijalitija, koji je rešio da okrene novi list i sredi život.

Hvalio se, svojevremeno, žurkama koje je organizovao u Londonu u dabl-deker autobusu. Pričao je i kako su ta partijanja bila luda i nezaboravna, dok a strani mediji su pisali da su to zapravo bile, prave seksualne orgije sa saigračima i prostitutkama.

Imao je slavu, imao je novac i sve je proćerdao. Nekoliko puta mu je ukazana prilika da promeni život, ali je nije iskoristio. Učestvovao je rijalitiju "Parovi". Učešća u programima su u donela popularnost a narod ga je zavoleo.

Poslednjih godina, Saša se posvetio novoj karijeri.

Izvor: Still
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter