Izvor: ALO
15.09.2021 u 06:42
0

„SLEDI BORBA, NE DAMO SE!“: Sin Marine Tucaković se oglasio povodom njenog pogoršanog zdravstvenog stanja! (FOTO)

Svi se saosećaju sa porodicom

PROČITAJTE JOŠ:MARINA NA INFUZIJI, SUMNJA SE DA IMA KORONU: Žena koja radi kod Tucakovićke otkrila sve, Laća poručio: Molimo se za mamu!

Marina Tucaković danas je odvezena kolima hitne pomoći zbog napada gušenja, o čemu je javnost obavestio njen sin. Sumnja se da ima koronu, a dok svi iščekuju vesti o njenom zdravstvenom stanju, našli su se i oni koji su uputili reči podrške njenoj porodici, i angažovali se da bi joj pomogli. 

Njen sin se zato svima obratio na Instagramu:

– Hvala svima na podršci. I na tome što su svi divni ljudi dokazali da dobro i dalje postoji. Sledi borba. Za moju majku. Mog heroja. I sve što je učinila za nas. Žilavi smo. Nedamo se.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter